Return to site

Onboarding-program for nyansatte på mobil

Onboarding av nyansatte. 
Onboarding av nye ansatte betyr å få nye ansatte ombord i bedriften slik at de kan utføre sine arbeidsoppgaver smertefritt. For bedriftseiere er det mye penger å spare på en effektiv onboarding for å få den nyansatte produktiv, oppdatert og engasjert i selskapet og sine nye arbeidsoppgaver.

Onboarding-programmer kan inneholde læring om både tekniske oppgaver samt en innføring i bedriftens historie, verdier og kultur. Normalt er dette en prosess som kan ta opptil flere måneder, og det er derfor viktig at man begynner arbeidet med onboardingen så raskt som mulig etter at en person er ansatt. Jo raskere en nyansatt kjenner til firmaets verdier og kultur og føler seg som en del av dette, jo raskere vil han være produktiv i jobben.

Et effektivt onboardning-program bør der for begynne straks en person har akseptert en ny stilling i selskapet. I en normal ansettelsesprosess tar det gjerne flere måneder fra ansettelsen til 

personen begynner i jobben, og denne tiden bør man aktivt benytte til å forberede og lære opp den nyansatte.

Et mobilt opplæringsprogram kan skreddersys slik at den nyansatte mottar små opplæringssnutter i perioden fra ansettelse frem til arbeidsstart. Man kan for eksempel sette opp en løpende aktivitet som går over 2-3 måneder med 1-2 aktiviteter i uka. Innholdet i aktivitetene bør gi en innføring i bedriftens historie, ledelse, verdier og kultur.

Selve opplæringen består av informasjon, videosnutter om temaene, oppgaver og quizzer satt sammen slik at det engasjerer og underholder, samtidig som deltageren gradvis blir bedre kjent med bedriften, kulturen, ledelsen og samtidig reduserer tiden frem til man er produktiv i jobben.

Et onboarding-program på mobil kan enkelt settes i gang for den nyansatte fra HR eller direkte fra leder fra mobil eller web. Slik kan man sikre at den ansatte er opplyst og oppdatert på de viktigste temaene ved arbeidsstart.

BeMobile leverer mobile opplæringsprogram og onboarding-program på mobil.

  • Engasjerende onboarding som gir høy oppmerksomhet og respons
  • Lynkurs, Onboarding, Arbeidsstøtte, videolæring, m.m.
  • Ingen brukernavn eller passord å huske – bare å klikke på linken
  • Opplæringssnutter for øyeblikkelig opplæring og arbeidsstøtte
  • Referanser: Telenor, Volvo, Norsk Rikstoto, Thon Hotels og NRK
Ønsker du å vite mer om onboarding-program på mobil ta kponakt med oss på post@bemobile.no eller på telefon 90205259.